Átgondolt üzleti stratégiánknak és eredményességünknek köszönhetően a piaci igényeket követve hoztuk létre a Hofstädter Floor Interior-t.

A minőség iránti elkötelezettség és a szakértő, barátságos hangulat, ami a cégünket nagyban meghatározza. Az általunk forgalmazott márkák túlnyomó többségének közvetlen gyári kapcsolata vagyunk, így ennek köszönhetően beruházó és kivitelező partnereinket a legkedvezőbb feltételek mellett tudjuk kiszolgálni.

A Hofstädter Floor Interior üzleti területei

Szállodák, hotelek

Több éves szakmai múltunknak köszönhetően, belsőépítészeink tapasztalata, és megvalósított projektjeink keresztül komplett, olyan egyedülálló szolgáltatást nyújtunk, amellyel legmodernebb trendek szerint teheti szállodáját egyedivé és modernné a piacon. Belsőépítészeink és szakembereink a feladatokhoz mérve, precízen és a projekt igényeihez alkalmazkodva állnak rendelkezésre.​

Egészségügyi és sportlétesítmények

A rendszeres fizikai aktivitás egyre divatosabbá vált és ezáltal ezen épületek modern kialakítása elengedhetetlen. Az ápolás, gyógyítás szolgálatára az új elvárásoknak megfelelően egyre több magánrendelő és magánkórház létesül, kerül felújításra. Cégünk ezen beruházásokhoz teljes körű szolgáltatásai révén, nemzetközi kapcsolataink felhasználásával változatos kínálatot tud nyújtani, bármilyen intézmény részére a burkolatok, szaniterek, vagy akár építőanyagok körében.

Éttermek, üzletek

Napjainkban egy étteremnek vagy üzletnek ahhoz, hogy konkurensei mellett fenn tudjon maradni, egyedi megjelenéssel kell rendelkeznie. Fontos a belsőépítészeti kialakítás, amely a vendégélményt különlegessé teszi. Nem könnyű a modern kor és a fogyasztói igények útvesztőiben eligazodni, de enteriőr tervezőink segítségével megtalálhatja az ebből kivezető utat.

Irodaházak, ÜZLETHÁZAK

Napjainkban a dolgozók igényei nagyban és dinamikusan változtak meg munkakörnyezetükkel kapcsolatban. Ma már senki sem szeretne fehér falak között ülni, rideg környezetben, ahol az embert semmilyen inspiráció nem éri. Ezért törekednek a munkaadók arra, hogy különleges hangulatot teremtsenek, bátor és meglepő belsőépítészeti kialakításokkal, amelyhez szakembereink rendelkezésre állnak.

Fenti területeken kívül apartman házak és társasházak, illetve egyedi design lakások építésénél, felújításánál, átalakításánál nyújt segítséget szolgáltatásaival. A beruházók, belsőépítészek, kivitelezők és cégünk szaktanácsadói közös együttműködésükkel támogatják az ügyfél által elképzelt enteriőr megvalósítását.

Közvetlen nemzetközi gyári kapcsolataink révén rugalmasságot és minőséget képviselünk, mely cégünk megbízhatóságának alapja.

A partnereinkkel való együttműködés az értékesítésen túlmutat. Olyan szolgáltatásokat nyújtunk ügyfeleinknek, melyek a fentiekben felsorolt beruházásokhoz személyre szabott tanácsadásaink, látványterveink, a különböző szakterületeket képviselő szakembereink összehangolt munkája révén lehetőséget biztosítanak ahhoz, hogy a vállalkozása által elképzelt projekt egyedi legyen a piacon.

HISSZÜK, HOGY MA EGY VÁLLALKOZÁS ELSŐ SZÁMÚ PRIORITÁSA AZ ÜGYFÉL ELKÉPZELÉSÉNEK SIKERES MEGVALÓSÍTÁSA.Close
Ugrás az oldal tetejére