Minőségi koncepció és tervezés, amelyre számíthat

Szállodát, üzletet, irodát, éttermet nyit, meglévőt alakít át, vagy újat épít, esetleg egészségügyi- vagy sportlétesítményt újít fel, van egy csomó ötlete, de jó lenne, ha valami koncepció mentén haladna?

Burkolatot kell választani és a Google tízezer oldalt hoz fel, mikor Önnek összesen néhány féle burkolat kellene? Bármiről legyen is szó, a belső tér kialakítása számtalan üzenetet hordoz.  Sokat számít például milyen színt választ. Más színeket használunk a pihenéshez, mást az aktív tevékenységekhez. Ha nem tud dönteni vagy az enteriőr tervek elkészítéséhez segítségre van szüksége, akkor forduljon hozzánk. Tervezők, belsőépítészek, kivitelezők és lakberendezők részére egy olyan imidzs kialakításban segítünk, melyet a megrendelő látni szeretne. Mindehhez egy jó koncepció terv és az aktuális trendek ismerete kell, ami a Hofstädter Floor Interior birtokában van.

Kollégáink a beruházása helyszínén, költségmentesen a tervezővel és a belső építésszel együtt feltérképezik a lehetőségeket és szakértői munkánkkal a legjobb enteriőr megvalósításához különböző szolgáltatásokat nyújtunk, terveket készítünk.


Close
Ugrás az oldal tetejére