Hofstädter Floor - A tervezés intelligens módja

3D látványtervezés


A 3D látványtervezés lehetőséget biztosít arra, hogy testet öltsenek az elképzelések. Virtuális sétát tehet a leendő helyiségben, megvizsgálhatja a különböző anyagok, felületek, színek által keltett hangulatot, mely során könnyebben dönthet arról, hogy valóban megfelel-e projekt elképzeléseinek.

Bemutatótermünkben a tervezendő helyiség(ek) alaprajza, vagy kollégáink helyszíni felmérése alapján megindulhat a tervezés. Kollégáink a kiválasztott burkolatot, szanitert, dekorokat és kiegészítőket betervezik az adott helyiségbe és az elképzelésekhez igazodóan többféle látványtervet készítenek. Továbbá kiszámoljuk az adott helyiségbe a kiválasztott termékek segédanyagokkal együttes mennyiségét és annak költségeit.

Nagyban megnövelheti kiadásait, ha a tervezés hiánya miatt többször kell megvenni vagy kiviteleztetni valamit, mert elsőre nem találták el a színt, a méretet, vagy a mennyiséget,vagy éppen csak nem mutat olyan jól, ahogyan azt elképzelte. Ezen bosszúságok a 3D látványtervezéssel elkerülhetőek.

Építsd meg az álmaidat, mi létrehozzuk a valóságot

VR, azaz a virtuális valóság

Az úgy nevezett VR, azaz virtuális valóság szemüveg segítségével különböző stílusokban rendezheti be leendő helyiségeit. Így könnyen ellenőrizheti, hogy az elképzelt enteriőr kialakítás valóban a megálmodott térélményt és hangulatot nyújtja-e. A virtuális épületbejárással testmagasságához igazodó perspektívából láthatja a különféle helyiségekhez kapcsolódó elképzeléseket. A beruházók, kivitelezők gyakran küzdenek azzal a problémával, hogy nem igazán tudják elképzelni milyen lesz a végeredmény. A VR szemüveg felvételével megnyílik a tervezés izgalmas világa. Ezzel az innovatív technológiával könnyen lehet tervező, melyhez Hofstädter Floor Interior segítséget nyújt a VR egyedülálló lehetőségével.

A VR élmény lehetőséget biztosít a kísérletezésre, kedvére cserélgetheti a burkolatokat, szanitereket, falszínt, ajtókat stb, melyeket akár azonnal meg is rendelhet.

Keresse kollégáinkat, akik készséggel állnak rendelkezésére tervei megvalósításához.

Close
Ugrás az oldal tetejére