Burkolatok

Helyiségeinek stílusjegyeit és annak egyéniségét nagyban meghatározza a burkolat választás, úgy a csempe, mint a padlólap. Termékkínálatunkban számos neves burkolat gyártó termékei megtalálhatóak, melyeket dekorcsempéink, dekorelemeink változtatnak egyedivé.

A trendeket diktáló szakemberek minden évben valami újdonsággal állnak elő, melyet rendszeresen figyelemmel kísérünk és az újonnan piacra kerülő termékekkel bővítjük kínálatunkat.

Kül – és beltéri burkolatok széles skáláját találja meg nálunk közösségi helyiségekre, fürdőszobákra, előterekre, konyhákra, teraszokra esetleg úszómedencék egyedi kialakítására.

  • csempe
  • padlólap
  • mozaik
  • parketta
  • laminált padló
  • padlószőnyeg
  • vinyl

Csempe, padlólap, mozaik

Laminált padló

Vinyl

Az elmúlt néhány év tapasztalata az, hogy a vinyl padlók reneszánszukat élik. Autentikus színekkel rendelkezik, lélegzetelállító fa – és kőhatású megjelenése van, vízálló, karcálló, átlagon felüli módon strapabíró, designja variálható, újra és újra lerakható, a legnépszerűbb szállodák, bevásárlóközpontok, kávézók és éttermek is rájuk szavaznak. A mai vinyl padlók megszólalásig hasonlítanak a fa mintájára. Színben és erezetben szinte nincs lehetetlen, éppen ezért egyre nagyobb teret nyert magának a melegburkolatok piacán.

Padlószőnyeg

A padlószőnyeg egyike a legnépszerűbb burkolatoknak a szállodák világában. A szőnyegpadló kellemes, csendes és komfortos enteriőrt teremt a helyiségben. Melegsége miatt választják a legtöbben a padlószőnyeget, de jól csillapítja a lépészajokat, ami sok esetben fontos lehet. A szállodai és irodai szőnyegpadló minden típusa görgős székálló, komfortfokozata a legmagasabb. A modul szőnyeg variálhatósága és utólagos felújítása pedig a legkönnyebb.  

Close
Ugrás az oldal tetejére