SzolgáltatásainkIgényfelmérés helyszínbejárással


Szállodát, üzletet, irodát, éttermet nyit, meglévőt alakít át, vagy újat épít, esetleg egészségügyi- vagy sportlétesítményt újít fel, van egy csomó ötlet, de jó lenne, ha valami koncepció mentén haladni?  

Kollégáink a beruházása helyszínén, költségmentesen a tervezővel és a belső építésszel együtt feltérképezik a lehetőségeket!Szakmai tanácsadás, konzultáció


Célunk, hogy minőségi termékeinkkel, tudásunkkal, szolgáltatásainkkal olyan segítséget nyújtsunk, amely hosszú távon elégedetté teszi ügyfeleinket.Mi megvalósítjuk elképzeléseit!
Látványtervezés


A 3D látványtervezés lehetőséget biztosít arra, hogy testet öltsenek az elképzelések. Virtuális sétát tehet a leendő helyiségben, megvizsgálhatja a különböző anyagok, felületek, színek által keltett hangulatot.

Az úgy nevezett Virtual Reality (VR), azaz virtuális valóság szemüveg segítségével különböző stílusokban rendezheti be leendő helyiségeit. Projektmenedzsment


Minden egyes projektünket dedikált szakértőink tartják figyelemmel, akiknek célja, hogy minden időben és a tervezettek szerint haladjon.
Változatos szolgáltatások. Változatlan minőség.
Ajánlat készítés


Vállalkozása részére látványterveink közül válasza ki a leginkább megfelelőt és mi elkészítjük teljes körű csomagajánlatunkat, amely a tervezni kívánt tevékenységéhez szükséges minden kelléket, burkolatot, szanitert, kiegészítőt, ragasztót stb. tartalmaz.

Logisztika


Telephelyeinkkel és gépjárműparkunkkal országos szinten teljes körű áruszállítást és raktározást biztosítunk.

BEMUTATÓTEREM


Bemutatótermünkben rendkívül nagy választékkal és egyedi ötletekkel várjuk. Belső építészek és dekoratőrök segítségével egyedivé, stílusossá varázsoljuk enteriőr terveit.

Értékesítés utánkövetés


Elkészült projektjeinket figyelemmel kísérjük, hogy a jövőben felmerülő új beruházásokat is közösen valósíthassuk meg.


Close
Ugrás az oldal tetejére