• Cersaie 2019 A színek és anyagkeverékek kombinációja

    01Október

    Cersaie 2019 A színek és anyagkeverékek kombinációja

    Cersaie 2019 A színek és anyagkeverékek kombinációja

    Immáron 37. alkalommal került megrendezésre 2019. szeptember 23 – 2019. szeptember 27. között Bolognában a „Cersaie”, amely közel 35 ország több, mint kilencszáz kiállítójával nyitotta meg kapuit. Az esemény a világ legfontosabb vásáraihoz tartozik.

    Immáron 37. alkalommal került megrendezésre 2019. szeptember 23 – 2019. szeptember 27. között Bolognában a „Cersaie”, amely közel 35 ország több, mint kilencszáz kiállítójával nyitotta meg kapuit. Az esemény a világ legfontosabb vásáraihoz tartozik. Az expo a kerámia -, fürdőszoba, épület – és bútoripar vezető platformjának tekinthető. Ez az esemény lehetőséget ad a legjobb vállalkozásoknak és szakembereknek, hogy lenyűgöző és legújabb termékeiket a több, mint 100.000 nemzetközi látogató számára bemutassák.

    A kiállítás lefedte az ágazat teljes folyamatát, hiszen a gyártástól a karbantartásig minden a Cersaie program része volt. Az idei évben a kereskedelem és a terjesztés került a figyelem középpontjába.

    A bemutató egyesítette az ipart, mint a legújabb fejlesztések és a tervezési trendek kirakatát és ideális helyszíne volt ismét a kereskedelmi hálózatok további kiépítéséhez.

     A kiállítás egyik idei szlogenje a „nyitott Cersaie” volt. Ez az ötlet egy olyan új kiállítási koncepciót foglalt magába, amely a termékskála bemutatásán kívül a beszélgetés megteremtésére összpontosított, mely egy új, befogadóbb tervezést eredményezett. Ezáltal az érdeklődő egy áttekinthetőbb képet kapott az innovatív termékekről, anyagokról, formákról és technológiákról.

    A Cersai 2019 hatalmas márványlapok és színek kavalkádjának sokaságával kápráztatta el a résztvevőket. A kiállítás a fenntarthatóság és energiahatékonyság, az új urbanizáció képviselője volt.

    2019-ben a Cersaie az új színvilágok megtestesítője volt, de számtalan klaszikus márványtermékkel is találkoztunk. A fekete – fehér exkluzív időszaka úgy tűnik, hogy elhalványult, most az élénk árnyalatok szinte mindenhol kiemelkedtek, még a WC – k és a mosdók között is, visszaidézve a ’70 – es éveket.

    Christina Faedi a Confindustria kerámia promóciós tevékenységeinek és vásárainak vezetője elmondta, hogy az idei bemutatott termékcsoportok különféle effektusok keverékei. Az újabb megoldásokban egyre több a meleg és hideg színek kombinációja pl.a kék és a barna szín, valamint a fémpadlók és az ónix bevonatok közötti keverékek.

    A fürdőszoba berendezési ötletek között megcsillant a természet és a wellness kombinációja. A zuhanyok és a kádak egyre inkább gyógyfürdőnek tűnnek, melyben akár két ember is elfér. A zuhanyfejek leginkább négyzetalakúak.

    A márványok között is a nagy táblák (160*320) domináltak és különféle színekkel vagy „oxidált” effektekkel megspékelve jelentek meg.

    A kiállítás egyik érdekessége volt a Cassalgrande Padana újdonsága. A Cassalgrande Padana jelenleg az első olyan cég a világon, aki a porcelán kőedényekre koncentrálta gyártását. Iparpolitikájuk erősen orientált a technológiai innováció és a környezetvédelem előmozdítására. Kizárólag természetes alapanyagokat használnak, mely kerámiatermékek messze meghaladják a szokásos piaci kínálatot. Termékeik között szerepelt a Bios Self – Cleaning Ceramics, mely olyan kerámialapok sorozata homlokzata beépítésére, amely képes a levegőben lévő szennyező anyagokat eltávolítani és a felületükön lerakodó szennyeződéseket lebontani, tehát öntisztítóak. A Bios Antibacteria Ceramics abszolút antibakteriális tulajdonságokkal jellemezhető kerámia födémekhez, padlókhoz és bevonatokhoz, amelyek olyan nagyobb táblák, amelyek egyesítik a nemesfémek antibakteriális tulajdonságait a titánéval, így a burkolólapok képesek kiküszöbölni a baktériumokat és a rossz szagokat.

Close
Ugrás az oldal tetejére