• LIMPHA: ami megihlette a természet szépségét és funkcióját

  13Január

  LIMPHA: ami megihlette a természet szépségét és funkcióját

  LIMPHA: ami megihlette a természet szépségét és funkcióját

  Az „örökzöld” újdonság, ami javítja a levegő minőségét. A Casalgarande Padana vette a természet szépségét egyszerűen burkolatokra helyezt azt.

  A Limpha kollekció a bioaktív kerámia, azaz úgynevezett „bioskerámia” új generációja. Ez a kollekció beltérre és kültérre egyaránt használható, antibakteriális, öntisztító és szennyeződés csökkentő tulajdonságokkal rendelkezik. Maga a bioskerámia kezelés egyébként alkalmazható minden csempe kollekcióra.

  A Bios Self - Cleaning porcelán kőcsempe egy igazi szépséginjekció, amely növeli az életminőséget azáltal, hogy csökkenti a szennyeződéseket és javítja a levegő minőségét, úgy hogy kiszűri a nitrogén – oxidokat a légkörből.

  A Limpha csempe család a Bios Self - Cleaning technológiát használja, amely napfény hatására a levegőben lévő szennyeződést csökkenti, és az esővíz által a burkolat felületén lévő megkötött szennyeződést is lebontja és ezzel öntisztítóvá válik.

  Egy Bios Self – Cleaning burkolólapokkal borított 1000 négyzetméteres felület ugyanolyan tisztaságúvá teszi a levegőt, mint egy futballpálya méretű erdő.

  A Limpha ideális választás nagyméretű helyek burkolásához és díszítéséhez.

  Sokoldalú használhatóságának és páratlan műszaki tulajdonságainak (fagyálló, kopás – hajlítás és fény ellenálló képesség) köszönhetően a Limpha kollekcióban található burkolatok kiválóan alkalmas mind belső, mind külső terekre, akár új építkezésekben, akár helyreállítási projektekben. Képzelje el, hogyan nézne ki a lenyűgöző Limpha pcsempe egy étterem teraszán, egy üzlet vagy egy iroda falán, vagy akár egy medencében.

  De mi is a Bios Self  - Cleaning technolóia?

  A HYDROTECT technológiát világszerte több mint 100 gyártó engedélyeztette, az autógyártástól az építőiparig a legkülönfélébb területeken. A szabadalom tulajdonosa a japán TOTO Holding, akik a Casalgrande Padana gyártóval megállapodást kötöttek.  A HYDROTECT technológiával hozták létre a Bios Self – Cleaning burkolatokat és jöttek létre a szellőztető és öntisztító felületek, amelyek a nitrogén  - dioxid csökkentő tulajdonságaik révén fontos előrelépést tettek a környezetvédelem területén.

  A Bios Self – Cleaning összetétele titán-dioxidot tartalmaz, egy olyan természetes anyag, amelyet hagyományosan fehér pigmentként használnak, mint például élelmiszerekben, fogkrémben vagy smink termékek készítésében.

  Titán-dioxid tartalma miatt a Limpha a következő tulajdonságokat hordozza megában:

  • fotokatalitikus tulajdonságokat, amelyek fény hatására lebonthatják a csempe felületén megkötött szerves és szennyező anyagokat
  • szuper hidrofil tulajdonságokat, amely öntisztító tulajdonsággal bír. Minél nagyobb az ultraibolya fény a kezelt felületen, annál kisebb a vízzel való érintkezés szöge. Ez azt jelenti, hogy az eső vagy csapvíz könnyen szétterjed és lemossa a szennyeződést a felületről.

  Azaz ez nem csak egy dekorációs csempe család, hanem a fák által elvégzett funkciókat is újra létrehozzák. Vagyis a szén-dioxidot a egyéb szennyeződést megkötik a felületen és hozzájárulnak a levegő minőségének javításához. Ezzel a megoldással a jövő környezetvédelmében bátran mondhatjuk, hatalmas mérföldkövet léptek előre a burkolat gyártásban.

  Típusai:

  Limpha Arborea

  A Hedera Arborea a kozmetikumok világából ismert. A dermo kozmetika tisztító tulajdonságai miatt használják. A Limpha burkoltai ugyanazt teszik a levegővel, mint a Hedera Arborea.

  Limpha Gelsomino

  A kis fehér virágokkal és a kifinomult illattal rendelkező csempe, ami a jázmin élvezetet nyújtja a szemnek és egyéb érzékszerveknek. Az ősi időkben ez az érzékiség elixírje volt, manapság pedig az aromaterápiában használják széles körben.

  Limpha Edera

  A Hedera Helix a hegymászó növények világát tükrözi, nemcsak szimbolizmusa miatt esett erre a választás, hanem szorosan kapcsolódik a szeretethez és a hűséghez. Így például egy elegáns vidéki rezidenciát is varázsolhatunk belőle.

Close
Ugrás az oldal tetejére