• LIMPHA: ami megihlette a természet szépségét és funkcióját

    13Január

    LIMPHA: ami megihlette a természet szépségét és funkcióját

    LIMPHA: ami megihlette a természet szépségét és funkcióját

    Az „örökzöld” újdonság, ami javítja a levegő minőségét. A Casalgarande Padana vette a természet szépségét egyszerűen burkolatokra helyezt azt.

    A Limpha kollekció a bioaktív kerámia, azaz úgynevezett „bioskerámia” új generációja. Ez a kollekció beltérre és kültérre egyaránt használható, antibakteriális, öntisztító és szennyeződés csökkentő tulajdonságokkal rendelkezik. Maga a bioskerámia kezelés egyébként alkalmazható minden csempe kollekcióra.

    A Bios Self - Cleaning porcelán kőcsempe egy igazi szépséginjekció, amely növeli az életminőséget azáltal, hogy csökkenti a szennyeződéseket és javítja a levegő minőségét, úgy hogy kiszűri a nitrogén – oxidokat a légkörből.

    A Limpha csempe család a Bios Self - Cleaning technológiát használja, amely napfény hatására a levegőben lévő szennyeződést csökkenti, és az esővíz által a burkolat felületén lévő megkötött szennyeződést is lebontja és ezzel öntisztítóvá válik.

    Egy Bios Self – Cleaning burkolólapokkal borított 1000 négyzetméteres felület ugyanolyan tisztaságúvá teszi a levegőt, mint egy futballpálya méretű erdő.

    A Limpha ideális választás nagyméretű helyek burkolásához és díszítéséhez.

    Sokoldalú használhatóságának és páratlan műszaki tulajdonságainak (fagyálló, kopás – hajlítás és fény ellenálló képesség) köszönhetően a Limpha kollekcióban található burkolatok kiválóan alkalmas mind belső, mind külső terekre, akár új építkezésekben, akár helyreállítási projektekben. Képzelje el, hogyan nézne ki a lenyűgöző Limpha pcsempe egy étterem teraszán, egy üzlet vagy egy iroda falán, vagy akár egy medencében.

    De mi is a Bios Self  - Cleaning technolóia?

    A HYDROTECT technológiát világszerte több mint 100 gyártó engedélyeztette, az autógyártástól az építőiparig a legkülönfélébb területeken. A szabadalom tulajdonosa a japán TOTO Holding, akik a Casalgrande Padana gyártóval megállapodást kötöttek.  A HYDROTECT technológiával hozták létre a Bios Self – Cleaning burkolatokat és jöttek létre a szellőztető és öntisztító felületek, amelyek a nitrogén  - dioxid csökkentő tulajdonságaik révén fontos előrelépést tettek a környezetvédelem területén.

    A Bios Self – Cleaning összetétele titán-dioxidot tartalmaz, egy olyan természetes anyag, amelyet hagyományosan fehér pigmentként használnak, mint például élelmiszerekben, fogkrémben vagy smink termékek készítésében.

    Titán-dioxid tartalma miatt a Limpha a következő tulajdonságokat hordozza megában:

    • fotokatalitikus tulajdonságokat, amelyek fény hatására lebonthatják a csempe felületén megkötött szerves és szennyező anyagokat
    • szuper hidrofil tulajdonságokat, amely öntisztító tulajdonsággal bír. Minél nagyobb az ultraibolya fény a kezelt felületen, annál kisebb a vízzel való érintkezés szöge. Ez azt jelenti, hogy az eső vagy csapvíz könnyen szétterjed és lemossa a szennyeződést a felületről.

    Azaz ez nem csak egy dekorációs csempe család, hanem a fák által elvégzett funkciókat is újra létrehozzák. Vagyis a szén-dioxidot a egyéb szennyeződést megkötik a felületen és hozzájárulnak a levegő minőségének javításához. Ezzel a megoldással a jövő környezetvédelmében bátran mondhatjuk, hatalmas mérföldkövet léptek előre a burkolat gyártásban.

    Típusai:

    Limpha Arborea

    A Hedera Arborea a kozmetikumok világából ismert. A dermo kozmetika tisztító tulajdonságai miatt használják. A Limpha burkoltai ugyanazt teszik a levegővel, mint a Hedera Arborea.

    Limpha Gelsomino

    A kis fehér virágokkal és a kifinomult illattal rendelkező csempe, ami a jázmin élvezetet nyújtja a szemnek és egyéb érzékszerveknek. Az ősi időkben ez az érzékiség elixírje volt, manapság pedig az aromaterápiában használják széles körben.

    Limpha Edera

    A Hedera Helix a hegymászó növények világát tükrözi, nemcsak szimbolizmusa miatt esett erre a választás, hanem szorosan kapcsolódik a szeretethez és a hűséghez. Így például egy elegáns vidéki rezidenciát is varázsolhatunk belőle.

Close
Ugrás az oldal tetejére